Vi sponser Team Rynkeby God Morgon Bergen – til inntekt for Barnekreftforeningen

Hver år får 180 barn kreft, og det det rammer både barnet og familien.

Team Rynkeby – God Morgon er et nordisk veldedighetsprosjekt som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom.

Team Rynkeby God Morgon Bergen, som Helse Personal er stolt sponsor av,  er det 38 deltagere som bruker sin fritid på å trene seg selv opp og samtidig samle inn penger til Barnekreftforeningen. Deltagerne er kvinner og menn i ulike yrker, ulik alder og bakgrunn som vier sin fritid for å samle inn penger til forskning rundt barnekreft. De dekker alle sine kostnader selv som pr. år påløper til ca. kr. 30.000,-. De bruker ferien sin til å sykle Oslo-Paris hvor de blir sammensluttet med andre avdelinger i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Island og Færøyene.

Prosjektet ble startet i 2002, da 11 mosjons-syklister med tilknytning til juicevirksomheten Rynkeby Foods bestemte seg for å sykle til Paris for å trene og se innspurten i Tour de France

Deltakerne samlet inn sponsormidler til turen, og de var så flinke til det, at de hadde penger til overs da de kom hjem. Overskuddet donerte de til barnekreft- avdelingen ved universitetssykehuset i Odense, og en tradisjon var født.

Siden den første turen har Team Rynkeby – God Morgon samlet inn
mer enn 310 millioner norske kroner til barn med alvorlige sykdommen.