Tusen takk til alle våre ansatte og kunder

Sommeren går nå sakte med sikkert over til høst, og mange av våre sommervikarer reiser hjem til studier og jobber. Andre drar på velfortjente ferier, for så å komme tilbake på nye oppdrag til høsten.

Denne sommeren har vi hatt folk i jobb spredt utover vårt landstrakte land, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra øst og vest, sør og nord. Vi opplever at våre ansatte er blitt tatt godt imot rundt om på alle sykehjem, legekontor, hjemmesykepleie, tannlegekontor og sykehus hvor vi har hatt oppdrag gjennom sommeren.

For oss som jobber i administrasjonen har det vært hyggelige dager. Det er alltid kjekt å snakke med fornøyde oppdragsgivere og ansatte. I administrasjonen gjør vi oss etter hver klar for høsten og nye oppdrag, og er i dialog med oppdragsgivere og ansatte i den forbindelse.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle ansatte for god innsats gjennom sommeren. Dere er Helse Personal sitt ansikt ute hos våre oppdragsgivere, og dere har vært fantastiske ambassadører for oss disse månedene. Vi vil ta kontakt for å høre om dere ønsker dere tilbake til neste sommer.

Vi må også få takke alle våre oppdragsgivere som har tatt så godt imot Helse Personal- ansatte. En god velkomst, inkludering i arbeidsmiljøet og gjestfrihet er viktige ingredienser for at samarbeidet mellom faste ansatte og innleide medarbeidere skal fungere best mulig. Det har våre ansatte fått hos dere alle denne sommeren.

Vedlagt ser dere noen flotte bilder som er tatt av sykepleier Frida som vært i oppdrag i Rogaland denne sommeren for Helse Personal. I tillegg til jobb har hun fått med seg mange flotte opplevelser.

Til slutt vil vi si tusen takk til alle som har bidratt til en vellykket sommer!